Noticias

PARTICIPACIÓN GALEGA NA PRIMEIRA PROBA DA LIGA ESPAÑOLA DE RAIDS DE AVENTURA

Os pasados días 20 e 21 de marzo, 10 equipos galegos viaxaron a Extremadura para competir na primeira proba da Liga Española de Raids de Aventura (V Raid de la Siberia Extremeña). Entre os mellores clasificados podemos destacar os seguintes:

Na categoría Aventura Masculino, o equipo Aseragro- Tecfilter- Vizhoja Cornelios rematou en 4° posto, mentres que o C.O.CO Santiso Raid Team quedou en 7° posto.

Na categoría Aventura Mixto, Neumáticos JL- Vizhoja Cornelios conseguiu o ouro e Aromon Toxiños alcanzou o 8° posto.

En Élite, o Endurance C.O.CO obtivo a medalla de prata. Pola súa banda, o Fluvial Lugo- Os Barbas quedou en 6° posto e o equipo Bodega Mauro Estévez- Objetivo Trail terminou en 9ª posición.

Achegamos o enlace da clasificación final.